Dnes
Teplota: 9.3 °C

09.03.2020   Rozbahněná část cesty v Montaci

Zasláno: 09.03.2020
Zveřejněno: 09.03.2020

Obsah:
Dobrý den,
chtěla bych vás touto cestou požádat o zhutnění části cesty pod lyžařským vlekem Brabák.
Postupem času se zde vychodila a vyjezdila rozsáhlá bažinka, kterou již není možné ve vycházkové obuvi, ale také třeba s kočárkem nějak kulturně zdolat.
Dotčené místo zasílám na fotografii.
Dále na naučné stezce stoupající od lyžařského vleku do kopce jsou přes stezku po velké vichřici dva padlé stromy. Nevím, zda je vlastníkem lesa město, nebo soukromý majitel. Věřím však, že jej případně můžete kontaktovat s prosbou o odstranění.

Děkuji 
L. Honzerová

Zpracováno:

Předáno k vyjádření panu Ing. Zelenákovi, pracovníkovi odboru správy majetku a financování a panu Bc. Veverkovi, jednateli společnosti Lesy města Náchoda, spol. s r.o.


Vyjádření:
09.03.2020

Dobrý den,

děkujeme Vám za upozornění na stav cesty. Informoval jsem vedoucího Technických služeb Náchod a požádal jsem o úpravu cesty, aby tam nebylo bláto. Rovněž jsem kontaktoval odpovědnou osobu za Lesy města Náchoda a upozornil na padlé stromy.

 

S pozdravem

Ing. Tibor Zelenák

odborný pracovník správy majetku

 

 

Dobrý den,

tento krátký úsek cesty pod lyžařským vlekem se neopravuje, jelikož to v minulosti často lákalo motoristy k průjezdu od Bonáta směrem k pivovaru. Máte však pravdu, že pokud chcete projet s kočárkem, není to ideální terén, a proto s tímto úsekem v dohledné době něco provedeme (budeme také doufat, že nám tam opět nezačnou jezdit auta).

Stezka nahoře je stále zapadaná - lesní personál ještě pracuje v jiných lokalitách a do těchto míst se dostane v průběhu března.

 

S pozdravem

Bc. Veverka L.

Tel. 606610648

Lesy města Náchoda, spol. s r.o.



u_1362.jpg