Dnes
Teplota: 8.8 °C

Čtvrtek, 29.11.2018Advent je za dveřmi

Advent je za dveřmi


Dnes se uskutečnilo setkání vedení města Náchoda s představiteli náchodských církví, které je každoročně předzvěstí blížícího se Adventu. Debata představitelů města Náchoda s náchodskými duchovními je příležitostí, kdy se mohou obě strany navzájem informovat o tom, co je ve městě nového a co se chystá pro příští rok, ať už v oblasti investic a hospodaření, ale i v oblasti kulturního a duchovního života.

V této souvislosti si dovolujeme připomenout pozvání na zahájení Adventu v Náchodě a s tím spojené slavnostní rozsvícení vánočního stromu, které se uskuteční již tuto neděli 2. 12. 2018 v 17 hodin na Masarykově náměstí. Program tradičně připravovaný ve spolupráci s náchodskými církvemi bude pokračovat v 18:30 koncertem Koletovy hornické hudby s Varhanem Orchestrovičem Bauerem v městském divadle.

Novinkou pro letošní rok je další vánoční strom, který bude zdobit park u nádraží a zpříjemní tak vánoční těšení nejen obyvatelům Náchoda, ale i těm, kteří přes Náchod jen projíždějí. Ten se rozsvítí také 1. adventní neděli, po rozsvícení stromu na Masarykově náměstí, v 18:00 hodin.

Tímto děkujeme majitelům stromů za jejich darování!


Advent je za dveřmi Advent je za dveřmi

Advent je za dveřmi Advent je za dveřmi

Další v galerii 7

Další zprávy /