Dnes
Teplota: 8.8 °C

Středa, 02.10.2019Akademie přivítala své další nové studenty

Akademie přivítala své další nové studenty


Starosta Jan Birke a místostarostové Pavla Maršíková a Jan Čtvrtečka společně se zástupkyní ředitele ZUŠ Náchod Oksanou Ciporenko a koordinátorkou projektu paní Marií Cíchovou přivítali v pondělí 30. září 2019 v obřadní síni náchodské radnice nové studenty již 5. ročníku Akademie 60+ a předali jim indexy.

Celkem osm nových studentů, kteří si v letošním roce vybrali zejména hudební a pohybový program. Rozšíří tak řady již více než 70 spokojených „dříve narozených" žáků, kteří náchodskou ZUŠ navštěvují v dopoledních hodinách.  

„Velmi nás těší zájem o tuto úžasnou službu, která nejen, že náchodským seniorům nabízí mimořádné mezigenerační propojení, často se svými vnoučaty, ale i celou řadu nových zážitků a přátelství. Na začátku to chce zcela jistě i kus odvahy, ale v doprovodu skvělých pedagogů náchodské ZUŠ, se rozhodně není třeba ničeho bát a jen si to užít," komentoval předání indexů starosta Jan Birke.

Přejeme novým studentů spoustu krásných zážitků!

 

Projekt je spolufinancován z prostředků Evropské unie - Evropského fondu pro regionální rozvoj (EFRR) a státního rozpočtu ČR prostřednictvím INTERREG V-A Česká republika - Polsko 2014-2020.

logo


Akademie 60+ přivítala své další nové studenty Akademie 60+ přivítala své další nové studenty

Akademie 60+ přivítala své další nové studenty Akademie 60+ přivítala své další nové studenty

Další v galerii 8

Další zprávy /