Dnes
Teplota: 16.4 °C

Čtvrtek, 21.11.2019Náchod se chystá na Vánoce

Náchod se chystá na Vánoce


Od poloviny listopadu jsou v ulicích v centru města instalovány vánoční převěsy s logy jednotlivých firem. Pracovníci Technických služeb Náchod v těchto dnech také finišují instalaci vánočního osvětlení na sloupy veřejného osvětlení v celém městě, tak aby bylo vše připraveno do začátku Adventu - již příští neděli 1. 12. 2019.

V letošním roce investovalo Město Náchod do vánočního osvětlení částku 550 tisíc korun a na nové světelné prvky, které nahradily již ty vysloužilé, se tak můžeme těšit v ulicích Plhovské a Kladské a v místě okružní křižovatky u Itálie a doplněno bylo také vánoční osvětlení v příměstské části Jizbice.

Pečlivým výběrem prošly i vánoční stromy, ten letošní na Masarykově náměstí bude z Dobrošova. Od loňského roku zdobí vánoční strom také park u nádraží, kam bude přivezen v příštím týdnu z ulice Svobody. V obou případech to bude krásný smrk pichlavý, který musí být z důvodu nevhodného umístění v rodinné zástavbě pokácen. Jejich majitelům, manželům Křížovým a Němečkovým, děkujeme za darování!

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu na Masarykově náměstí se uskuteční v neděli 1. 12. 2019 v 17 hodin. Jste srdečně zváni!

 


Náchod se chystá na Vánoce Náchod se chystá na Vánoce

Náchod se chystá na Vánoce Náchod se chystá na Vánoce

Další v galerii 4

Další zprávy /