Dnes
Teplota: 5.3 °C

Pondělí, 21.06.2021Letošní lázeňská sezóna v Malých lázních v Bělovsi je oficiálně zahájena!

Letošní lázeňská sezóna v Malých lázních v Bělovsi je oficiálně zahájena!


V neděli 20. 6. odpoledne byla za účasti ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové, hejtmana a senátora Martina Červíčka, představitelů města Náchoda a především veřejnosti, slavnostně zahájena první lázeňská sezona.

Součástí akce bylo také svěcení pramenů Běloveských bublinek, kterým požehnal děkan římskokatolické církve p. Zdeněk Kubeš a předání ocenění za pojmenování minerální vody. Následoval bohatý kulturní program, o který se postaraly kapely Koala Band a 6Nachodníku. Zábavné atrakce pro děti zajistilo SVČ Déčko a kolegové z informačního centra prezentovali širokou nabídku, která je k dostání v 1. patře Vily Komenský. Velký zájem byl také o den otevřených dveří v úpravně minerální vody a na vrtu Běla, kde se desítky návštěvníků mohly seznámit s procesem úpravy vody, který předchází jejímu vlastnímu čepování z pítek na kolonádě.

Děkujeme všem návštěvníkům, že se do areálu Malých lázní v Bělovsi rádi vracejí, a těšíme se na vás na dalších kulturních akcích! Sledujte web a facebook města Náchoda!

 

Projekt "Obnova lázeňství v Náchodě" je spolufinancován Královéhradeckým krajem v rámci programu Dotace na individuální účel - jednorázové akce 20RGI02. Smlouva o poskytnutí dotace z Dotačního fondu Královéhradeckého kraje č. 20RGI02-0077.

Královehradecký kraj


Letošní lázeňská sezóna v Malých lázních v Bělovsi je oficiálně zahájena! Letošní lázeňská sezóna v Malých lázních v Bělovsi je oficiálně zahájena!

Letošní lázeňská sezóna v Malých lázních v Bělovsi je oficiálně zahájena! Letošní lázeňská sezóna v Malých lázních v Bělovsi je oficiálně zahájena!

Další v galerii 30

Další zprávy /