Dnes
Teplota: 9.6 °C

Pátek, 10.05.20191. kolo KP družstev staršího žactva

1. kolo KP družstev staršího žactva


V sobotu 4.května z Náchoda odjela atletická pětičlenná skupina do Pardubic na 1. kolo KP družstev kategorie dorostu a juniorů ,kde předvedla výborné výkony.

Především ještě žák Jirka Bruha -roč.2004 ,startoval v kategori juniorů a překvapivě výborným časem vyhrál 100m časem 11,45 sec. a na 200m skončil celkově druhý za 23,46 sec.

Celkové výsledky jsou na :atletika.cz

V neděli pak odjela početnější skupina dvanáctičlenná s doprovodem dvou trenérů na 1. kolo KP družstev staršího žactva do Chrudimi.

Opět zazářil Jirka Bruha, který nejprve zvítězil v nejlepším letošním čase na 60m za 7,19 sec., pak byl první ve skoku dalekém výkonem 598 cm a na závěr zvítězil v běhu na 300m časem 37,76 sec.

Dále je potřeba zmínit i veliké zlepšení u Michala Čudy , který zvítězil v hodu oštěpem výkonem 41,45 m a řekl si o nominaci na letní dětskou olympiádu.

Samozřejmě i všichni ostatní zaslouží pochvalu za předvedené výkony, které je možno shlédnout opět na stránkách:atletika.cz.

V příloze zasíláme společné foto po nedělních závodech z Chrudimi:

zleva klečící : Tereza Poláčková,Kateřina Krombholzová,Kristýna Bachtíková a Karolína Michlová.

zleva s trenérem je Radek Majera,Vladislav Kitayev,dvojčata Dan a Martin Zemanovi,Michal Čuda,trenér Ing. Jiří Vondřejc,Šimon Klimeš,Jiří Bruha a ještě chybí Matyáš Klemens.

 

Jiří Vondřejc-hlavní trenér


1. kolo KP družstev staršího žactva 1. kolo KP družstev staršího žactva

Další zprávy /