Dnes
Teplota: 7.2 °C

Neděle, 19.09.2021Senioři si užili den plný sportu a zábavy!

Senioři si užili den plný sportu a zábavy!


V sobotu 18. září 2021 se na atletickém stadionu na Hamrech v Náchodě uskutečnila Junior-Senioráda 2021. Díky projektu „Přeshraniční mezigenerační integrace" si tady 270 soutěžících (juniorů i seniorů) z Náchoda, Hronova, České Skalice, Kłodzka, Swidnice a Kędzierzyn-Koźle vyzkoušelo svou zdatnost ve 13 disciplínách (Spin Ladder, Kroužky, Florbal, Hod na koš, Ruské kuželky, Lukostřelba, Nordic Walking, Slalom, Dráhový kulečník DRÁ-KULA, Bowling, Garden Rondo, Cornhole a Golf). Cenu pak obdržel každý, kdo předložil vyplněnou kartu se všemi disciplínami. Díky partnerům akce strávili senioři v doprovodu vnoučat skvělý den plný sportu a zábavy!

Děkujeme všem, kteří se podíleli na zajištění tohoto úžasného sportovního klání, náchodské kapele EFEST, kolegům se stánkem Seniorských pasů, studentům a pedagogům ze Střední odborné škole sociální a zdravotnické - Evangelické akademie a Pivovaru Primátor.

Tato česko-polská spolupráce rozhodně dává smysl a především mnoha seniorům radost ze života!

 

Loga

Junior- Senioráda 2021 je pořádána v rámci Projektu „Přeshraniční mezigenerační integrace" reg. č. CZ.11.4.120/0.0/0.0/17_028/0001652je spolufinancován z prostředků Evropské unie - Evropského fondu pro regionální rozvoj (EFRR) a státního rozpočtu ČR prostřednictvím programu INTERREG V-A Česká republika - Polsko 2014-2020 ve spolupráci s městem.

 

 

 


Senioři si užili den plný sportu a zábavy! Senioři si užili den plný sportu a zábavy!

Senioři si užili den plný sportu a zábavy! Senioři si užili den plný sportu a zábavy!

Další v galerii 18

Další zprávy /