Dnes
Teplota: 17.6 °C

Úterý, 15.01.2019Modernější a snazší přístup k informacím

Modernější a snazší přístup k informacím


Modernější a snazší přístup k informacím

V závěru roku 2018 došlo k modernizaci informačních a komunikačních systémů města Náchoda. Zrealizovaný projekt byl z 90 % spolufinancován z prostředků Evropské unie - Evropského fondu pro regionální rozvoj a ze státního rozpočtu ČR prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu.

Jednou z viditelných částí projektu jsou nové elektronické úřední desky. Na každé z budov Městského úřadu Náchod je umístěn nástěnný dotykový panel umožňující přístup k dokumentům zveřejněným na elektronické úřední desce a k dalším informačním zdrojům úřadu.

Úřední deska ve formě samostatně stojícího panelu je pak umístěna v areálu autobusového nádraží. Tady cestující jistě ocení připojení úřední desky k systému IDOS.

Další úřední deska ve formě oboustranného, samostatně stojícího panelu je součástí dokončovaného areálu Malých lázní v Bělovsi.

Dodavatelem úředních desek je společnost emam s.r.o. z Blanska, která zvítězila ve veřejné zakázce. Prosadila se mezi pěti uchazeči díky celkové nabídkové ceně 1 227 770 Kč.


Modernější a snazší přístup k informacím Modernější a snazší přístup k informacím

Modernější a snazší přístup k informacím Modernější a snazší přístup k informacím

Další v galerii 6

Další zprávy /