Dnes
Teplota: 12.4 °C

Středa, 07.06.2023Úterý 6. června patřilo v Malých lázních dětem

Úterý 6. června patřilo v Malých lázních dětem


Červen již tradičně zahajuje svátek všech dětí, na který jsme nezapomněli ani v Malých lázních. V úterý 6. června jsme v zahradě Vily Komenský uspořádali tradiční Dětský den s disciplínami.

I přes deštivé ráno jsme program zahájili již dopoledne se dvěma skupinami dětí z MŠ Myslbekova a ZŠ Komenského. Pod vedením pana řezbáře Jana Jirky z Bělovsi se seznámily s řezbářským řemeslem a žáci základní školy si navíc vyzkoušely i práci s dlátkem nebo rozpoznávání různých druhů dřeva a stromů. Po krátké svačince si užily i zábavné disciplíny.

V odpoledních hodinách se areál zaplnil malými i velkými návštěvníky z řad veřejnosti. Soutěžících dětí se shromáždilo více než 70. A co na ně čekalo? Nejrůznější aktivity jako je házení míčků, slalom s míčkem na lžíci, házení kroužků, žebříkový golf, lázeňské puzzle, omalovánky a poznávačka stromů. Za absolvování všech disciplín si odnesly diplom, něco dobrého na zub a balónek.

Všem, kteří se akce zúčastnili, moc děkujeme a věříme, že si zábavné odpoledne užili. Speciální poděkování bychom chtěli věnovat paní Daně Sedláčkové a panu Janu Jirkovi, kteří nám s organizací celého dne pomohli!

Tým Městského informačního centra Malé lázně

 

 


Úterý 6. června patřilo v Malých lázních dětem Úterý 6. června patřilo v Malých lázních dětem

Úterý 6. června patřilo v Malých lázních dětem Úterý 6. června patřilo v Malých lázních dětem

Další v galerii 7

Další zprávy /